Direktlänk till inlägg 20 januari 2015
Snabb och god dessert som passar året runt, en fuskvariant på cheesecake som varken beöver vara i ugn eller frys.
Fuskcheesecake
4 portioner
300 g smaksatt kesella/kvarg
1 dl vispgrädde
6st digestivekex
färska bär/hackad choklad
Vispa grädden och blanda den med kesella/kvarg.
Smula sönder kexen och fördela dem jämnt i fyra portionsformar, häll sedan upp smeten i formarna och toppa med bär/choklad.
Eller så kan man varva kex med smet i lager och sedan toppa med bär/choklad, detta är helt upp till dig själ.
Servera genast.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
||||
|